Curs d’habilitació d’examinadors/correctors DELF al novembre de 2023

Curs d’habilitació d’examinadors/correctors DELF al novembre de 2023

El proper curs d’habilitació d’examinadors/correctors DELF tindrà lloc del 3 al 18 de novembre de 2023. Està dirigit als docents de francès de Catalunya.

El seu objectiu és formar examinadors/correctors per a les proves orals i escrites del DELF (Diplôme d’études en langue française) pels quatre nivells A1, A2, B1 i B2 del Marc europeu comú de referència per a les Llengües.

Contingut per a cada nivell del MCERL: anàlisi dels descriptors de nivell, presentació de les proves, correcció de proves de comprensió oral i escrita, anàlisi de les taules d’avaluació, avaluació de produccions escrites i orals, harmonització i justificació de les qualificacions.

La formació consta de dues parts: 1/ un mòdul d’autoformació en línia de 3 hores i 2/ 21 hores de formació en línia. Descobriu el programa detallat de la formació en línia: Programme Stage novembre 2023
Per inscriure-us, heu de registrar-vos amb el Departament d’Educació fent clic a l’enllaç següent: https://xtec.gencat.cat/ca/formacio/info-general/cercador-activitats/. El codi de l’activitat és 9000660542.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.